menu

Ponis

Tots els nostres ponis disposen de certificat veterinari i assegurança

BABY-MEL

BabyPoni famella de 6 anys d’origen argentí. És un poni miniatura que s’havia utilitzat per a concursos de bellesa. A Poniferia l’uilitzem per tal que els nens el puguin pentinar i pintar-li les ungles.

 

 

 

SKAQUIRA

SkaquiraPoni famella de 5 anys d’origen holandès.És una poni molt bona amb els nens, però ella marca el seu horari de treball. Quan està cansada no avança ni una passa més, és un molt tossuda però amb un caràcter molt dolç.El seu nom es deu a que quan va arribar estava una mica “loca”.

 

 

FERRARI

FerrariÉs un poni femella de 7 anys d’origen holandès.És castanya amb la crin fosca. És el nostre poni més ràpida, trotant se la veu molt còmode i lleugera… és un ferrari a la pista. La Ferrari és la líder del grup.

 

 

TXIQUI

TxiquiÉs un poni shetland femella de 8 anys.Té caràcter i de tan en tan li agrada repartir alguna mossegada als altres ponis del grup. És molt àgil ja que va estar jugant a horseball durant 5 anys. És una poni molt ràpida però quan ella vol. Amb els nens és molt afable i pacient.Té unes crins molt maques i molt fines.

 

 

BAYO

BayoÉs un poni shetland mascle de 7 anys.Té una capa bayo a l’estiu, però a l’hivern queda més fosc. És el dandi del grup, cada cop que arriba una poni nova al grup se n’enamora.Amb els nens és molt bo i dolç, també és molt pacient. No s’atabala gaire per la feina, sempre que les seves novies estiguin a prop seu.

 

 

PERE MOLA

Pera molaÉs un poni shetland famella de 9 anys.És de color alatzama amb careta. Això vol dir que a mitja cara, entre els ulls i el nas, tenen una taca blanca. És una poni fantàstica, tot i que dins del grup dona feina… ella vol ser primera en tot: menjar, ensellar, anar a fer un tomb, …La PERE MOLA és apta pels nens de 2 fins a 8 anys, és molt dolça i no es precipita mai.

 

 

BOB ESPONJA

Poni-BobÉs un poni shetland mascle de 9 anys. En Bob va arribar a l’estiu del 2013 a Poniferia i li va costar adaptar-se al grup. És un poni solitari i de pocs amics, li costa relacionar-se. En el passat no s’ho devia haver passat gaire bé amb algun grup i els ponis tenen memòria d’elefant.Amb els nens i nenes és molt dolç, és treballador i no li agraden gens els crits. Sempre que porta nens està pendent d’ells i vigila que els nens estiguin ben posats.Podríem dir que és un poni amb seny.

 

LOLA DE BAGÀ

LolaLa Lola és un poni shetland famella de 7 anys. Com el seu nom indica és de Bagà, al costat de Berga. És una poni molt especial, quan la vam anar a veure a Bagà ens va agradar molt la seva simpatia. És una poni “xino xano”, va fent i no s’estressa mai. La Lola va viure sola durant 5 anys a Bagà, quan la vam portar a Poniferia estava sorpresa de veure tants ponis. Ella és guapa, rodoneta i amb una bona crin. És de bon fer, és molt bona i li agrada molt viure en grup.

 

PABLITO

PablitoÉs un poni appaloosa mascle de 10 anys. En Pablito és un poni genial, és molt noble, carinyós i de bon fer. Sempre espera que li facis festes i molts petons, sempre ens segueix com una ombra pendent del nosaltres. L’appeloosa només té els ulls i el nasset pigats.

 

 

WIRI-WIRI

wiri-wiriLa Wiri-Wiri és una poni shetland pia de 5 anys.És una poni de concurs, morfològicament molt ben formada. Té una bona crin d’un cabell molt fi. És totalament blanca com la neu a excepció de la cara que és negra com el carbó, i al cul hi té una taca. S’està adaptant i encara no ha entrat al joc de Poniferia, està aprenent per poder portar nens a passejar i jugar. És molt carinyosa i li agrada molt córrer.

 

 

RONNY

RonnyÉs un poni Shetland Alatzà mascle de 12 anys. En Ronny és el poni mes vell de Poniferia, és molt valent i li agrada molt galopar. Fa uns anys el portàvem a tots els passants dels tres tombs estirant un carret de 2 places. L’any 2009 se’ns va quedar cec d’un ull pels efectes secundaris d’una medicació. Ara ja no el portem de gira perquè s’hi veu molt poc i només el muntem per casa. En Ronny fa molts anys que està amb nosaltres i ens l’estimem molt, és molt carinyós i li agrada molt que li fem festes. És molt gelós, ha de ser el primer a menjar o si no protesta tota l’estona.

/